Ekipa

Barbara Š. Hočevar

Lastnica in vodja nepremičninske agencije

Barbara je vodja nepremičninske agencije Pikado. Po izobrazbi je arhitektka, z več kot petnajstletnimi izkušnjami vodenja arhitekturnih projektov, za slovenske in tuje investitorje.

Njena strokovna področja vključujejo:   poznavanje in delovanje kompleksnega slovenskega trga, vodenje in nadzor različnih strokovnih ekip ter pravočasno poročanje strankam. Kot arhitekt po poklicu, lahko predvidi in pomaga uresničevati dolgoročne cilje projekta in ve, kako združiti vse potrebne elemente za svojo stranko tudi v zgodnjih fazah oblikovanja. Dejstvo, da je tudi nepremičninski posrednik, ji pomaga pri poznavanju nepremičninskega trga in vseh pravnih vidikih nakupa nepremičnin v Sloveniji.

people

Tomaž Hočevar

Direktor

Tomaž je podjetnik in poslovni svetovalec z več kot 20-letnimi izkušnjami (10 let v vodstvu dveh velikih maloprodajnih podjetij, 10 let kot samostojni podjetnik). Ko je bil še študent, je začel delati s polnim delovnim časom kot vodja vodilne trgovine z vrhunskimi avdio / video rešitvami. Bil je namestnik glavnega izvršnega direktorja za upravljanje izdelkov, kadrov in organizacije. Po 12 letih je v podjetju prevzel ključno vlogo pri razvoju podjetja; od samih začetkov (ko je bilo le 5 zaposlenih), je sodeloval pri projektih, ki so vključevali odprtje 30. mega trgovin z domačo elektroniko, dokler podjetje ni zaposlovalo 500 ljudi z letno bruto skoraj 100 mio EUR prometa. Od leta 2006 je direktor podjetja Pikado in solastnik še drugega podjetja, ki v starem mestnem jedru Ljubljane prodaja visokokakovostne avdio / video sisteme. Po poklicu je inženir strojništva in ima magisterij iz menedžmenta.

Nadja Vidic

Nepremičninska agentka

Nadja je nepogrešljiv člen ekipe Pikado, saj s svojim strokovnim pristopom, ki je podkrepljen s pravnim znanjem ter s pridobljenimi mediacijskimi veščinami, prodajna pogajanja vedno spretno pripelje do cilja, ki je v zadovoljstvo vseh strank. Diplomirano pravnico, mediatorko in nepremičninsko posrednico vodi strast do vsega kar je povezano z nepremičninami. Poleg posredovanja pri prodaji, oziroma nakupu vaše nepremičnine, pripravlja pravna mnenja in pravne posle povezane z nepremičninami (prodaja, najem, dedovanja, spremembe lastništva, uporabna dovoljenja, urejanje zemljiškoknjižnioh stanj itd.). Nuditi optimalno stopnjo pravne varnosti je prav gotovo visoko dodana vrednost k naši ekipi.

Kot Blejka (op.domačinka Bleda), pokriva prodajo / nakup stanovanjskih in poslovnih nepremičnin na Gorenjskem. Dobro poznavanje lokalnega okolja je njena velika prednost.

Njeno vodilo: biti prijazna, fleksibilna in vsem dostopna nepremičninska posrednica. 

Njen moto: Vsaka stranka je pomembna in vsak problem je rešljiv. Saj  kjer je cilj, tam je zagotovo tudi pot! 

Dom je tam, kjer je srce. Dovolite ji, da vam ga pomaga poiskati ali zanj poišče novega lastnika.

Jaco Langenhoven

Arhitekt

Jaco je arhitekt in kot ustanovitelj Jaco Studia, vodi dinamičen in inovativen pristop do designa in arhitekturnega svetovanja za svoje stranke. 

Potem ko je v prizadevanjih za raziskovanje alternativnih arhitekturnih pripovedi obiskal številne kotičke sveta, te vplive zdaj uporablja s svojim praktičnim pristopom k oblikovanju in reševanju problemov.  

V zadnjih desetih letih je Jaco delal kot glavni vodja pri velikih projektih v Južni Afriki in Namibiji. Prav tako je pripravil več idejnih projektov, od Avstralije do ZDA in oblikoval več izdelkov, kot del svojega kreativnega izražanja.

Obiščite njegovo spletno platformo in si oglejte več njegovih del na: www.jacostudio.com

Meni