Bohinj – Vikend v osrčju neokrnjene narave, s čudovitim razgledom VELIK TURISTIČNI POTENCIAL!

340.000€
5
1
Opis

Bohinj – Vikend v osrčju neokrnjene narave, s čudovitim razgledom VELIK TURISTIČNI POTENCIAL!

House - Slovenia

V Bohinju, na Dobravi,  je v osrčju neokrnjene narave naprodaj vikend z velikim zemljiščem in čudovitim razgledom.

Vikend  oziroma hiša s pripadajočim kmetijskim ter deloma gozdnim zemljiščem, ki po podatkih Gurs meri  2.598 m2.

Hiša z leseno fasado in leseno streho (skodli) z okolico nudi popoln oddih v naravi, s pogledom na Črno prst in okoliške bohinjske hribe.

V pritličju hiše se nahajajo:

  • Predprostor z garderobo
  • Kuhinja z jedilnico je opremljena z vsemi modernimi gospodinjskimi aparati
  • Dnevna soba s kamnitimi kaminom, ki je obrnjen tako v dnevni prostor, kot v kuhinjo in tako nudi prijetno toploto poleg talnega gretja (elektrika). Udobna sedežna garnitura nudi tudi dodatno ležišče (120 x 200 cm)
  • Velika kopalnica s tušem (opremljena tudi s pralno-sušilnim strojem)
  • Dodaten shranjevalni prostor, kjer je že vse pripravljeno za savno, preko katere je urejen direkten dostop do kopalne kadi za hišo.

 

V mansardi hiše se nahajata dve spalnici, ena je prehodna in ima tri ležišča, druga – samostojna – pa ima zakonsko posteljo.

Pred hišo je prijetna pokrita terasa, na vrtu pa dva zidana kamina ter tako dve dodatni terasi, ki tako pomenijo pomemben bivalni prostor skozi pomlad, poletje in jesen. Ker hiška stoji malo na hribu, je iz vseh teras prelep razgled na okoliške hribe. Vrt okoli hiše je redno vzdrževan in vsekakor pritegne poglede že ob prihodu na urejeno parkirišče. Za hišo je, v intimi narave, ki jo osvetljujejo žarometi, postavljena lesena kopalna kad, ki nudi toplo sprostitev tako pozimi kot poleti.

Stanovanje je opremljeno s klima napravo, internetom oz. wi-fi ter dvema televizorjema. Hiša je primerna za turistično dejavnost butičnega turizma in se lahko pohvali s »Traveller Review Awards 2020« z oceno 9.8.). Goste  se z veseljem vračajo v »košček raja v naravi«. Pohvalijo magičen ambient in leseno ogrevano kad – »hot tub«, ki jo obkroža osvetljen gozdiček.

Vsekakor gre za velik turistični potencial.

Zk stanje je urejeno, prav tako gradbena dokumentacija (hiša ima uporabno dovoljenje). Prodajalec ob nakupu pogojuje, da kupec nosi stroške prometnega davka v višini 2% od končne pogodbene cene in stroške za sestavo prodajne pogodbe in izpeljavo pravnega posla  v višini 300 € + ddv..

Na ogled vabimo zainteresirane kupce,  ob predhodni najavi pri nepremičninski posrednici. Za vse dodatne informacije smo dosegljivi tudi na telefon ali preko elektronske pošte.

Ne zamudite odlične priložnosti za nakup in nas pokličite. Zbiramo ponudbe.

Lepo vabljeni.

Lastnosti nepremičnine

Agent

Nadja Vidic
Nadja Vidic
Pravnica / Lawyer
Mobile +386 41 386 514
225.000€
212.000€
140.000€
POA
Meni