Potoki – Velika hiša z delavnicami in lepim razgledom na Karavanke

140.000€
4
2
Opis

Potoki – Velika hiša z delavnicami in lepim razgledom na Karavanke

House -

Velika stanovanjska hiša z delavnicami, na Potokih, samo 1 kilometer iz Jesenic, z lepim razgledom.

Na Potokih, samo 1 km od Jesenic prodamo stanovanjsko hišo s prostornimi delavnicami (5 enot). Hiša se nahaja ob regionalni cesti na odlični frekventni relaciji Žirovnica – Jesenice, hkrati pa nudi lepe poglede na Karavanke ter Blejski kot. Zaradi bližine tursističnih destinacij: Bleda, Kranjske Gore, Mojstrane in Žirovnice ima to območje ugodne prometne povezave in bogato turistično-športno ponudbo, na drugi strani pa velik poslovno-trgovinski potencial.

Po lokacijski informaciji so poleg bivanja tukaj dopustne dejavnosti trgovina, kmetijstvo, gostinstvo (tudi turistične nastanitvene kapacietet – apartmaji), poslovne, stroitvene in  druge dejavnosti. Objektu je možno spremeniti namembnost, v skladu z lokacijsko infoprmacijo pod pogojem, da so nove namembnosti v skladu z namensko rabo tega območja.

V pritličju in enako v prvem nadstropju se nahajata dnevna soba, spalnica, kuhinja in kopalnica z wc. V drugem nadstropju je iz glavnega hodnika izhod na manjši balkon.

Pogoj prodajalca pri nakupu je, da kupec nosi stroške sestave in izpeljave pravnega posla (v primeru, da pravni posel sestavi nepremičninska agencija Pikado je ta strošek 300 € + ddv).

Na ogled vabimo vse zainteresirane kupce in le ob prehodni najavi pri nepremičninski posrednici. Za vse dodatne informacije smo dosegljivi tudi na telefon.

Ne zamudite odlične priložnosti za nakup in nas pokličite. Zbiramo ponudbe.

Lepo vabljeni.

Lastnosti nepremičnine
  • House
  • 4 - št. postelj
  • 2 - število kopalnic
  • Built 1938
  • 2 Stranišče

Agent

Nadja Vidic
Nadja Vidic
Pravnica / Lawyer
Mobile +386 41 386 514
469.350€
239.000€
199.000€
116.000€
Meni